#2251
Veliko 12 krščanske zapestnice ročno verske ročno zahodni nakit set
Cena €6.00 EUR
Kategorija
Mačke, Divje Mačke
Status
Aktivna
Načini plačila
  • Paypal
  • MoneyGram
  • Bank Wire
dostava ceno
  • SL Cena poštnine: €5.00 EUR
  • International shipping cena: €5.00 EUR
čas dostave
15-30 dni z veljavno online sledenje
vrne
vrne sprejeta
varstvo kupca
garancija na naročilu ali vračilo denarja
Podatki prodajalca

Proda obrti

Član od: 23.04.2015


Oglejte si več elementov iz tega prodajalca

Več o točki
Sklop 12 ročno izdelane zapestnice, različnih modelov.

ČAS dostave: Bomo poslali vaše naročilo od Lima, Peru, po 1-2 delovnih dneh po prejemu vašega plačila. Približen čas, ko ste prejeli vaše naročilo je 15-20 dni. Sledenje jih USPS zaprositi za ZDA. Morda nekaj zamude zaradi pošte letalskega, vendar na splošno te zamude ali ne zgodi pogosto. Mail je certificiran, tako da če ne prejmete vaše naročilo v 1 mesecu, bomo uradno pritožbo na poštnem uradu. Limit čas bo 55 dni.

Hitra dostava možnost: Nudimo tudi hitra dostava z EMS. S to možnostjo boste lahko prejeli vaše naročilo v 5-10 dni, v ZDA in 7-15 dni po vsem svetu. Pišite nam, da vam especific express ladijskega prometa ceno za to točen znesek proizvodov, ki bi z nami.

POPUST za kombinirana naročila: Če kupite 2 ali več serij, je dostava popust 3 USD na vsak dodaten veliko, da kupiš. Obiščite naše trgovine v svetu ponudbe za prikaz mnogih drugih izdelkov, ki jih ponujamo. Smo veletrgovci. Če ste iskali za nakup izdelkov za hundrends ali tisoč, prosim pošljite sporočilo za posebne cene in kupiti zdaj veliko.

Povratne informacije: Če ste zadovoljni z izdelkom, prosim pustite nas pozitivne povratne informacije. To nam bo pomagalo zagotoviti boljše storitve in ponuditi več izdelkov za prodajo. Ko oceni čas dostave in ladijskega prometa ceno menijo, pošljemo naročila iz Lima, Peru. Če obstajajo kakršne koli težave z naročilom, prosimo, pošljite nam sporočilo in bo rešujemo. hvala.
Komentarji

Vaš e-poštni naslov:

Vprašanje: